Valentino diena restorane XIX amžius - Restoranas XIX amžius

Meilės dienos proga padovanokite sau ir mylimam žmogui gurmaniškų atradimų šventę! Vasario 14-ąją pakvieskite mylimąją ar mylimąjį į pasimatymą – kartu pasimėgausite Valentino dienai skirta specialiai mūsų virtuvės šefo sukurta keturių patiekalų vakariene jaukiausiame restorane Klaipėdoje.
Ypatingąjį Valentino dienos vakarą meiles dainas atliks nuostabus duetas, džiazo pianistas Marijus Kučikas ir džiazo vokalistė Ieva Jotkėlaite-Asočakova.

Jauki atmosfera, skanus maistas ir geras vynas garantuotas.
Tel. rezervacijai: +370 46 216619

Keturių patiekalų vakarienės meniu


I variantas

1. Šaltas užkandis. Vištienos suktinukas su mėlynu pelėsiniu sūriu ir papajų cukatomis, patiekiama su bazilikų „chau-froid“, raudonojo vyno putėsiais ir parūkytomis salotėlėmis.
2. Karštas užkandis. Salotos su vėžiukais (melionas, pomidoras, bazilikas, sūris mocarela, feta, keptas-marinuotas baklažanas, rukola)
3. Pagrindinis patiekalas. Antienos filė su salierų piurė, karamelizuotais mandarinais, savojos kupostais ir tamarindų džemu.
4. Desertas. Riešutinis biskvitas su braškių-mėtų kremu, uogos, braškių traškučiai ir vanilinis-šokolado padažas.
5. Vynas. Domaine du Bosc – išskirtinis vynas kurį gauname tieisiai iš pietų Prancūzijos vyndario (raudono arba balto vyno taurė 150 ml.)

II variantas

1. Šaltas užkandis. Vištienos suktinukas su mėlynu pelėsiniu sūriu ir papajų cukatomis, patiekiama su bazilikų „chau-froid“, raudonojo vyno putėsiais ir parūkytomis salotėlėmis.
2. Karštas užkandis. Vištienos iešmeliai su pomidorų džemu ir agurkų-mango salotėlėmis.
3. Pagrindinis patiekalas. Jautienos steikas 200 gr. su keptais salierų ir burokų gumbais, patiekiama su mini bulvytėmis ir gervuogių padažu.
4. Desertas. Riešutinis biskvitas su braškių-mėtų kremu, uogos, braškių traškučiai ir vanilinis-šokolado padažas.
5. Vynas. Domaine du Bosc – išskirtinis vynas kurį gauname tieisiai iš pietų Prancūzijos vyndario (raudono arba balto vyno taurė 150 ml.)

III variantas

1. Šaltas užkandis. Vištienos suktinukas su mėlynu pelėsiniu sūriu ir papajų cukatomis, patiekiama su bazilikų „chau-froid“, raudonojo vyno putėsiais ir parūkytomis salotėlėmis.
2. Karštas užkandis. Jautienos iešmeliai su riešutų padažu ir mūsų marinuotomis paprikų salsa.
3. Pagrindinis patiekalas. Tuno filė, salierų piurė su trumais, keptos daržovės su soja, šilta paprikų ir pomidorų salsa, gaivus sojos – imbiero padažas.
4. Desertas. Riešutinis biskvitas su braškių-mėtų kremu, uogos, braškių traškučiai ir vanilinis-šokolado padažas.
5. Vynas. Domaine du Bosc – išskirtinis vynas kurį gauname tieisiai iš pietų Prancūzijos vyndario (raudono arba balto vyno taurė 150 ml.)


Valentino diena

Valentino diena


Žymos: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You must be logged in to post a comment.



Тelefonas: +370 46 216619
Mob: +370 699 21021
Adresas: S. Nėries g. 16A, Klaipėda





      Atnaujintas meniu. Išskirtiniai patiekalai.   Staliukų rezervacija tel. +370 46 216619